Almelose Ruiterdagen 2018!

De Almelose Ruiterdagen 2018 zijn weer van start gegaan! Marcelle neemt deel aan deze dagen met  Glamorous, Icatcher, Genius, Capriole’s Goldplay, Capriole’s Hermanus en Johny Depp.
Het werd een week met mooie proeven, goede oefenrondjes en ook wat proeven die nog net niet goed genoeg waren.
Met Glamorous behaalde Marcelle meerdere mooie scores, prijzen en plaatsingen. Glamorous mocht dan ook finale lopen, maar liep in de finale tegen een enge plek aan in de bak, waardoor Glammy een aantal spanningsmomenten kreeg. Erg jammer, want ze was super in vorm!
Genius en Goldplay liepen proeven die steeds net niet foutloos genoeg waren en zodoende waren ze daarmee ook steeds net de prijzen. Jammer, maar wel weer veel ervaring opgedaan!
Icather heeft alle dagen fijne proeven gelopen. Alleen doordat ze zo groot is, is een 20 bij 40 meter bak wel erg klein voor haar. Icatcher heeft meerdere prijzen gewonnen in de klasse L2 en Marcelle gaat haar nu voorbereiden op een start in de klasse Z1.
Hermanus werd met de dag beter in de klasse L2 en als kers op de taart mocht hij ook finale lopen! Daarin was hij net buiten de prijzen. Marcelle was erg trots op hem!
Johny Depp heeft ook meerdere dagen in de prijzen gelopen in de M1 en ook hij zal binnenkort een paar klassen hoger gaan starten!

 

Reacties zijn gesloten.