Geesteren in Overijssel

Op het mooie terrein van Stal Maathuis in Geesteren wordt elk jaar een heel mooi concours georganiseerd met geweldige prijzen. Marcelle bezoekt dit concours dan ook altijd graag!
Op de woensdag mochten Eddy, Humphrey en Here I am mee in de L2. Here I am gedroeg zich voorbeeldig en behaalde twee winstpunten. Zij moest als eerste starten in een hele grote rubriek, dat is altijd iets in je nadeel. Daarna mocht Eddy starten. Hij liep twee hele fijne proeven in de L2 en was maar net buiten de prijzen met 199 en 193,5 punten. Toch erg knap van deze toffe “tuiger” met zijn grote witte hoofd ;)!
Humphrey liep twee geweldige proeven en behaalde 213 en 208,5 punt en een 1e en 3e plaats!
Op vrijdag zijn Dantano, Gracias de Nada, Genius en Grand Cru meegeweest. Genius liep twee fijne proeven met wat kleine storinkjes die niet goed genoeg waren voor een prijs. Grand Cru liep vooral de eerste proef heel fijn en behaalde daar een 4e plaats met 198 punten in de M1.
Dantano behaalde in de Z1 221,5 punten een een 3e prijs. Gracias de Nada was net buiten de prijzen in de Z1. Deze arme merrie heeft nog steeds veel spanning op concours overgehouden van het enorme schrikken van de vorige keer. Erg sneu!

Reacties zijn gesloten.