Kampeerboerderij Goed te Pas

 

Dressuurstal Capriole beschikt over een ruime kampeerboerderij. Deze kampeerboerderij beschikt over diverse slaapzalen, met in totaal circa 50 stapelbedden. Er is een centrale ontmoetingsruimte waarin activiteiten georganiseerd kunnen worden. Tevens is er een keuken met gasstel en koelkasten aanwezig. De centrale hal beschikt tevens over een bar, waardoor de kampeerboerderij uitermate geschikt is voor het organiseren van partijen.

In overleg met Dressuurstal Capriole kunnen er diverse arrangementen georganiseerd worden. Hierbij valt te denken aan: vergaderingen in combinatie met een barbecue, familiefeesten, verjaardagsfeesten, (pony)kampen en weekendjes weg. Dressuurstal Capriole werkt samen met Bistro ‘de Postkoets’. Hierdoor is bij de maaltijd succes verzekerd. Kortom van alles is mogelijk in de kampeerboerderij van Dressuurstal Capriole!

Voor de diverse mogelijkheden en/of een prijsopgave kunt u contact opnemen met Marcelle Hesselink. Dit kan via de telefoon op het nummer 06-41435113 of via de mail frank@rsc-capriole.nl

Bekijk de website »