Presteren in Winterswijk!

Op de zaterdag van het concours in Winterswijk heeft Marcelle Cazz, Gracias de Nada en Dantano meegenomen en op zondag Grand Cru, Eddy en Humphrey in de M1. Het is eerst binnen losrijden en dan buiten je proef starten.
Cazz liep al erg goed, ondanks dat dit de eerste keer starten was voor dit koppel samen. Er werden 225 punten gehaald en een 2e prijs! Dantano was flink geprobeerd door klanten en was wat van slag, waardoor er met hem geen hoge punten werden behaald. Gracias de Nada had nog steeds wel wat spanning, maar het gaat gelukkig weer de goede kant op! Met 219 en 217 werd er een 2e en een 4e prijs behaald! Nu gaat Gracias Z2 en dan mag ze daarna met zwangerschapsverlof!
Op zondag liep Grand Cru erg fijn, maar vielen de punten een beetje tegen, hij moest dan ook als eerste starten. Grand Cru was net buiten de prijzen. Humhprey was erg afgeleid doordat hij van binnen naar buiten moest en behaalde wel een winstpunt, maar er moet nog wel flink aan gesleuteld worden! Eddy liep twee hele goede proeven en behaalde 194,5 en 199 punten en werd daarmee twee keer 3e!

Reacties zijn gesloten.