Weekje concours in Raalte!

Marcelle heeft voor best een aantal dagen concours opgegeven in Raalte, maar doordat Tomarilla op springen stond, heeft Marcelle helaas niet alle dagen kunnen meerijden in Raalte. Erg jammer aangezien ze haar paarden heel fijn voor elkaar had!
Op dinsdag zijn Glamorous, Gaya, Capriole’s Hermanus en Here I am mee geweest. De scores van Gaya en Hermanus waren maar magertjes, maar Glamorous haalde een 1e prijs met 205,5 punten en mag daarmee finale rijden!
Here I am liep ook naar een 1e plaats in de M1 en mocht daarmee ook finale, maar Marcelle rijdt kiest daar toch voor Glamorous.
Op zaterdag heeft Marcelle Capriole’s Hakuna Matata, Gaya en Icatcher meegenomen naar Raalte. Hakuna Matata behaalde hier een 3e prijs en twee 4e prijzen voor Icatcher en Gaya! Daarnaast haalde Gaya nog een 3e prijs in de andere proef van de klasse L2.
Op zondag, nadat de avond ervoor het veulen van Tomaatje is geboren, heeft Marcelle finale gereden met Glamorous. Glamorous liep erg goed, maar Marcelle maakte een fout in het programma en daarna nog een paar fouten in de proef, waardoor er helaas niet meer overbleef dan een plek in de middenmoot, maar al met al weer een goede ervaring!

Reacties zijn gesloten.