Farley van Wittenstein

Terug naar overzicht

Afstamming Ampere x Florencio
Geboortedatum 20 juni 2010
Geslacht Ruin
Stokmaat 1.68m
Niveau Prix Saint Georges

Farley van Wittenstein is een nakomeling van de bekende Wittenstein-lijn. Farley’s vader is de bekende hengst Ampere en van moederskant is Farley een nakomeling van de ook al  zeer bekende hengst Florencio.
Met de dressuurgenen zit het dus wel goed bij Farley! Dat blijkt ook wel want Farley heeft drie zeer goede gangen waar de galop echt van uitblinkt. Zijn galop is altijd heel mooi ondergesprongen en Farley maakt geweldig mooie galopswissels. Draven kan Farley ook erg stoer. Farley is dan ook een opvallende verschijning in de dressuurring en de jury’s mogen hem graag zien.
Op dit moment rijdt Marcelle ZZlicht met Farley, maar zeer binnenkort wordt de overstap naar de Nationaal niveau gepland! De eerste wedstrijd op Prix Saint Georges is inmiddels achter de rug en niet zonder succes, want er werd gelijk een eerste plaats genoteerd!
Marcelle rijdt Farley voor een dressuurstal uit Canada, te weten Deer Ridge, Loretto, Ontario. Marcelle is er erg blij mee om zulke goede paarden te mogen trainen voor een dergelijke stal!