Door de week naar Winterswijk

Fijn dat er ook af en toe door de week wedstrijd/meetmoment gereden kan worden! Marcelle heeft veel (nieuwe) jonge paarden die gestart moeten worden, dus dan is het wel eens fijn dat dat ook door de week kan!
Voor deze gelegenheid zijn Capriole’s Kadootje en Kijk mij Eens ingeladen. Voor Kadootje was dit zijn tweede wedstrijd ooit en hij liep een supermooie eerste proef! De tweede proef was hij wat moe van alle indrukken, maar Marcelle was echt super tevreden over hem. De scores van maar liefst 219 en 192 punten belooft wat voor de toekomst!
Kijk mij Eens was even afgeleid de tweede proef maar liet desondanks twee mooie proeven zien en de scores van 201,5 en 202 in de M1 zijn erg goed!
Op vrijdag heeft Marcelle Viva Vivaldi en First Lady meegenomen.
Voor Viva was dit de eerste keer met Marcelle. Viva liep twee fijne proeven, alleen de afstemming kan nog wat mooier, maar daar kan zeker aan gewerkt worden! Met 188 en 195,5 punten was Marcelle hier ook erg tevreden! First Lady liep twee mooie constante proeven en behaalde een magere 192 punten in de eerste proef en 202 punten in de tweede proef.
Nu maar weer eens op naar de echte wedstrijden!

Reacties zijn gesloten.