Hellendoorn december 2023

Nog net in het oude jaar heeft Marcelle deelgenomen aan de Helderse dressuurdagen in Hellendoorn. Deze mooie nieuwe lichte locatie nodigt dan ook enorm uit om deel te nemen.
Op donderdag 28 december heeft Marcelle met de jonge paarden deelgenomen aan de klasse L2. Alhoewel Marcelle geen prijzen mee kon nemen naar huis, was ze wel erg tevreden over de paarden, ze hebben echt weer veel geleerd in deze toch wel imponerende locatie!
Op vrijdag mochten Minelli en Maserati mee naar Hellendoorn, om deel te nemen aan de klasse Z1.
Minelli liep in de eerste proef een geweldig draf stuk, maar helaas kwam er toch wat spanning in de galop bovendrijven. Toch was deze proef goed voor een 1e prijs en 227 punten, Maserati behaalde in deze proef een 2e plaats met 225 punten.
In de tweede proef was er een 4e prijs voor Minelli, met 221 punten, maar revancheerde Maserati zich met een 1e plaats en 225 punten!
Maserati mocht daarna aantreden in de finale, maar door een onterecht lage beoordeling van 1 jury werd daar helaas geen hoge klassering behaald. Terwijl dit zeker wel terecht was geweest. Erg jammer!

Reacties zijn gesloten.