Farley van Wittenstein

Farley van Wittenstein is een nakomeling van de bekende Wittenstein-lijn. Farley’s vader is de bekende hengst Ampere en van moederskant is Farley een nakomeling van de ook al  zeer bekende hengst Florencio.
Met de dressuurgenen zit het dus wel goed bij Farley! Dat blijkt ook wel want Farley heeft drie zeer goede gangen waar de galop echt van uitblinkt. Zijn galop is altijd heel mooi ondergesprongen en Farley maakt geweldig mooie galopswissels. Draven kan Farley ook erg stoer. Farley is dan ook een opvallende verschijning in de dressuurring en de jury’s mogen hem graag zien.
Op dit moment rijdt Marcelle Prix Saint George met Farley en ze hebben zelfs al eens succesvol Inter I gestart. De eerste wedstrijd op Prix Saint Georges was gelijk een groot succes, want er werd gelijk een eerste plaats genoteerd!
Marcelle rijdt Farley voor een dressuurstal uit Canada, te weten Deer Ridge,te Loretto, in Ontario. Marcelle is er erg blij mee om zulke goede paarden te mogen trainen voor een dergelijke stal!

Fascinado Ancla II

Fascinado Ancla II is een stoere, knappe PRE hengst met een goede afstamming.
Marcelle heeft eigenlijk nog niet eerder Spaanse paarden gereden, maar deze knappe PRE hengst heeft nu toch al haar hart gestolen. Wat een leuk en fijn paard is Fascinado om mee te werken en wat wil hij zijn best voor je doen!
Fascinado heeft drie goede gangen en ondanks dat hij nog maar net zadelmak is pakt hij het werk zeer goed op en leert snel.
Uiteraard doen we rustig aan met hem en geven we hem de tijd om rustig uit te groeien, maar voor de juiste klant is hij echter ook te koop!
Voor een filmpje kun je altijd een mailtje of een appje sturen.

Fleur de Look

Fleur de Look is een 6 jarige merrie met een droomafstamming! Ze is een nakomeling van de hengst Fürsten-look uit een moeder van Sarkozy en daarachter zit de wereldberoemde De Niro.
Het kan dus ook niet anders dan dat deze merrie over een geweldig loopmechanisme beschikt en dat klopt dus ook! Fleur heeft drie zeer goede gangen en is heel erg mooi gebouwd. Ze is echter nog niet zo lang onder het zadel omdat ze vorig jaar eerst een veulen heeft gehad.
Ze pakt het werk wel zeer goed op en laat zich fijn bewerken. Fleur heeft een fijn temperament onder het zadel.
Binnenkort zal Fleur de Look in de klasse L2 uitgebracht gaan worden, maar voor de liefhebber is deze knappe dame ook te koop!

Genius

Genius is het eerste fokproduct van Whoopy. Whoopy komt uit de stam van de hengst Lancet. Genius is een hele vrolijke en blije ruin. Hij heeft 3 hele goede gangen en een erg goede tact en uitstraling in zijn uitgestrekte gangen.
Genius loopt op inmiddels op Prix Saint Georges niveau, maar laat ook zijn aanleg voor het hoogste niveau zien! Genius is niet kijkerig of ril, maar is wel graag aanwezig en laat zich graag zien!

 

 

 

Kijk mij Eens

Deze knappe en apart getekende verschijning heet Kijk mij Eens en is ons eigen fokproduct. Kijk mij Eens heeft inmiddels al erg veel wedstrijdervaring in de klasse L2 en komt elke keer sowieso met een prijs thuis! Ook in de klasse M1 heeft hij al goede scores en prijzen gelopen. Als het mogelijk is in verband met  Corona zal hij dan verder in de klasse Z2 uitgebracht gaan worden. Kijk mij Eens springt ook erg makkelijk de galop wissels en pakt de andere oefeningen van het Z ook makkelijk op.
Kijk mij Eens is niet ril of kijkerig, maar kan soms wel iets brutaal zijn.
Kijk mij Eens heeft inmiddels Z2 gestart en kan wederom met een prijs naar huis, wat een fijn paard is het toch ook!

Fürst Gustaw

Fancy Gustav is een super knappe ruin met een hele mooie afstamming! Fancy is een Fürstenball x Rohdiamant uit een sterke moederlijn. Fancy heeft dan nog niet veel werk gehad, hij laat wel veel werklust en gummi zien. We gaan deze megaknappe ruin dan ook opleiden om hem gelijk op hoger niveau te starten.

Hakuna Matata

Hakuna Matata is een hele vriendelijke ruin. Hij is braaf in omgang en onder het zadel en wil altijd graag voor je werken. Wel is hij iets sensibel onder het zadel. Hakuna is de laatste tijd erg gegroeid, we trainen hem op een rustig tempo door zodat hij zichzelf goed kan ontwikkelen. Hakuna houdt erg veel van aandacht en knuffelen en is erg veel op mensen gericht. Hakuna komt uit een zeer goede sport stam. We hebben zowel de moeder als Hakuna zelf gefokt. Marcelle heeft met de moeder Utopia Zzlicht dressuur gereden. Onlangs is deze Utopia elite verklaard. Hakuna Matata ontwikkelt zich dusdanig goed dat hij binnenkort Nationaal uitgebracht zal gaan worden. Marcelle heeft erg veel zin in deze overstap!

 

Jamalia

Jamalia is dan wel niet de grootste op stal, ze kan wel het meest apart lopen! Ze heeft drie zeer goede gangen. In de galop brengt ze haar achterbeen erg ver onder en heeft ze erg veel talent om te sluiten. In de draf kun je haar normaal laten draven, maar je kunt haar ook zeer spectaculair laten lopen en voor passage draait ze haar hoeven niet om. Ze heeft al haar eerste mooie scores in de Z1 bij elkaar gelopen, en nu gaat Marcelle haar voorbereiden op een start in de Subtop! Ook in de Subtop doet Jamalia van zich spreken want ze heeft inmiddels haar eerste prijzen behaald op Zzzwaar- niveau!

 

Krione

Deze ontzettende stoere ruin komt uit de Grand Prix merrie Krione en Pavo Cup winnaar Robin Hood is ook zeer nauw verwant aan deze Krione! Dat belooft sowieso wat voor de toekomst! Nu laat hij al een ongekende balans zien en heeft hij veel kracht in alle drie de gangen, zodat hij ook altijd erg stoer bergop loopt! Inmiddels heeft Krione zijn eerste wedstrijden in de klasse L2 gelopen. Hij laat veel aanleg zien, maar heeft zeker nog wel wat meer wedstrijdervaring nodig!

Minelli

Minelli is een mooie grote vosmerrie van 4 jaar oud. Wat een heerlijk paard is Minelli! Als je over een ongecompliceerd paard praat dan praat je over Minelli. Minelli heeft drie hele goede gangen met een heel mooi voorbeen. Ze is wel behoorlijk aan de maat, dus we doen heel rustig met haar aan, zodat ze goed de tijd krijgt om uit te groeien.