Black Surprise

Als je praat over een elegante merrie met veel loopkwaliteit dan heb je het over deze Black Surprise! Naast deze kwaliteiten beschikt Black Surprise ook nog eens over een heel mooi exterieur en is ze heel erg lief. Ze vindt het op ander terrein nog wel eens spannend, maar laat zich snel overtuigen en zet dan echt haar beste beentje voor, voor haar ruiter.
Haar volle zus heeft Marcelle verkocht aan een para dressuur ruiter. In de toekomst zou Black Surprise daar zeker geschikt voor kunnen zijn, want ze stapt geweldig en kan erg constant lopen.
Black Surprise is van de hengst Don Martillo uit een moeder van Royal Highness.

Dakota Dream

Dakota Dream is een hele mooie grote merrie die veel kwaliteit in haar beweging laat zien, daarnaast heeft ze een geweldig fijn en gelaten karakter, wat haar een goed parapaard zou maken. Ze stamt af van de Duiste hengst Don Martillo uit een moeder van Wolkenstein II x Calypso II. Dus naast het nodige dressuurbloed zit er ook springbloed in deze Dakota, wat haar ook een fijn veelzijdig paard maakt.
Ze gaat graag mee op buitenrit en is niet sensibel, ril of kijkerig, maar heeft wel een fijne looplust en is heel fijn te bewerken. Binnenkort zal ze ook uitgebracht gaan worden op wedstrijd.
Je hoort haar wel iets met rijden op haar adem, ze heeft echter geen cornage, maar daarom is de prijs wel wat aangepast.

Espresso

Espresso is een prachtige zwarte dame van de hengst Everdale uit een moeder van Rotspon. Zowel aan vaders als aan moederskant zit heel erg veel sport! In beide lijnen is de Grand Prix goed vertegenwoordigd, dus dat belooft wat voor de toekomst!
De looks heeft Espresso in ieder geval mee en ook qua lopen staat zij haar mannetje! Op wedstrijden loopt Espresso nog L2, maar zij springt ook al een beginnende wissel en kent de oefeningen van het Z!
Voor de juiste persoon is Espresso te koop!

Fuji

Als je praat over een knap paard met een geweldig karakter, dan praat je over Fuji. Fuji is echt een teddybeer in groot formaat! Iedereen die met hem werkt is dan ook helemaal verliefd op hem! Hij is zeer leergierig, fijn te rijden en heeft ook nog eens goede gangen! Dat kan ook haast niet anders met zo’n afstamming! Zijn vader is de bekende Blue Horse Farrell, en zijn moeder is een Hauptstutbuch merrie van de bekende vererver Sandro Hit uit een moeder van de gewilde Rubinstein I x Furioso II.
Fuji is niet ril, kijkerig of sensibel, maar heeft wel een fijne werklust en instelling. Wij denken dus dat er een mooie sportcarrière voor hem is weggelegd!

Hakuna Matata

Hakuna Matata is een hele vriendelijke ruin. Hij is braaf in omgang en onder het zadel en wil altijd graag voor je werken. Wel is hij iets sensibel onder het zadel. Hakuna is de laatste tijd erg gegroeid, we trainen hem op een rustig tempo door zodat hij zichzelf goed kan ontwikkelen. Hakuna houdt erg veel van aandacht en knuffelen en is erg veel op mensen gericht. Hakuna komt uit een zeer goede sport stam. We hebben zowel de moeder als Hakuna zelf gefokt. Marcelle heeft met de moeder Utopia Zzlicht dressuur gereden. Onlangs is deze Utopia elite verklaard. Hakuna Matata ontwikkelt zich dusdanig goed dat hij binnenkort Nationaal uitgebracht zal gaan worden. Marcelle heeft erg veel zin in deze overstap!
Hakuna heeft door een blessure in de wei geen kans meer op een sportcarrière.
Hij kan echter nog wel iemand blij maken die op lager niveau met hem wil rijden, of die met hem buitenritjes wil gaan doen.
Daar komt deze knappe ruin dus dan ook beschikbaar voor.

 

Kadootje

Kadootje is een super getalenteerde ruin met een zeer onbekende afstamming. Op een afstamming kun je niet rijden, dus Marcelle maakt het dan ook niets uit hoe Kadootje gefokt is! Kadootje heeft drie super gangen met een super elegant voorkomen. Kadootje heeft veel schwung in beweging en laat zich super rijden. Kadootje is niet ril of kijkerig, maar prettig voorwaarts en meedenkend met de ruiter.
Marcelle kent Kadootje al vanaf dat hij drie jaar oud is en heeft hem zelf met veel succes op L2 niveau uitgebracht. Daarna is Kadootje verkocht aan een leerlinge van Marcelle, die hem ook tot en met de L2 gereden heeft. Inmiddels kent Kadootje de oefeningen van de klasse Z2, zal daarin ook uitgebracht gaan worden en zal daarna te koop aangeboden gaan worden!

Maverick

Als je praat over een stoer groot paard, dan praat je over Maverick! Wat een imposante verschijning is hij!
Toch is hij fijn en licht te rijden, ondanks zijn grootte. Hij is inmiddels al een keer mee geweest op concours. Hij is dan wel een beetje blij, maar hij blijft wel braaf! Benieuwd naar de toekomst met hem!

Nevarah de Orienta

Nevarah de Orienta is een hele knappe zwarte merrie met veel uitstraling! Ze heeft dan ook de beste dressuurlijnen in zich verenigd. Behalve een goed sportpaard, zou ze ook een hele goede fokmerrie kunnen zijn! Nevarah heeft inmiddels haar eerste wedstrijden gelopen en de jury’s zien haar graag in de ring verschijnen. Nevarah heeft drie goede gangen met een heel goed achterbeen, waar de galop van uitblinkt. Nevarah is niet ril, maar kan soms wat kijkerig zijn.

Orion

Op 31 mei 2019 is deze knapperd geboren! Deze Orion stamt net als Outdoor Girl van de hengst Incognito af. Hij werd alleen twee dagen eerder geboren, keurig op tijd! Hij is al een stoere knaap en zijn moeder Bibi (Olivi x OO Seven) doet het weer super! Orion beweegt mooi lichtvoetig en staat keurig recht op zijn benen. Inmiddels loopt Orion alweer geruime tijd onder het zadel en doet hij het erg goed! Zijn eerste wedstrijden heeft hij stoer gelopen en ook op jonge paarden wedstrijden komt hij goed tot zijn recht. Echter oefeningen die zwaarder zijn lijken hem beter te passen. Hij lijkt dan ook zeer veel aanleg voor piaffe en passage te hebben. Orion is niet kijkerig, maar wel sensibel en past zich graag aan 1 ruiter aan, waar hij dan ook alles voor zal geven! Orion is dus niet geschikt voor een beginnende ruiter, maar een ruiter met gevoel heeft hier echt een heel erg goed en talentvol paard aan!

Perla

Perla is een apart pareltje bij ons op stal. Perla is namelijk een Palomino kleurige PRE! Perla is 5 jaar en loopt erg makkelijk onder het zadel. Ze heeft een erg fijn en werkwillig karakter. Perla heeft een mooie grote maat voor een PRE. We leiden Perla op om binnenkort op wedstrijd te verschijnen. Perla heeft drie goede gangen, zonder hectisch te zijn.