Perla

Perla is een apart pareltje bij ons op stal. Perla is namelijk een Palomino kleurige PRE! Perla is 3 jaar en loopt al erg makkelijk onder het zadel. Ze heeft een erg fijn en werkwillig karakter. Perla heeft een mooie grote maat voor een PRE. We leiden Perla op om binnenkort op wedstrijd te verschijnen. Perla heeft drie goede gangen, zonder hectisch te zijn.

Genius

Genius is het eerste fokproduct van Whoopy. Whoopy komt uit de stam van de hengst Lancet. Genius is een hele vrolijke en blije ruin. Hij heeft 3 hele goede gangen en een erg goede tact en uitstraling in zijn uitgestrekte gangen.
Genius loopt op inmiddels op Prix Saint Georges niveau, maar laat ook zijn aanleg voor het hoogste niveau zien! Genius is niet kijkerig of ril, maar is wel graag aanwezig en laat zich graag zien!

 

 

 

Looking Good

Looking Good is een 6 jarige ruin van Bellisimo uit een moeder van Jazz. Looking Good is een mooi groot, stoer paard met drie goede gangen en een extra galop! Looking Good wil altijd werken, maar hij moet wel bezig gehouden worden door de ruiter. Looking Good loopt momenteel M1 op wedstrijden, maar kent al wel een groene wissel en de meeste oefeningen op Z-niveau.

New Daylight SH

Deze New Daylight is het eerste veulen dat geboren is uit de combinatie van Daybreak en Elieta. Het is een heel mooi bruin paard geworden en hij heeft een heel lief en zachtaardig karakter. New Daylight heeft inmiddels zijn eerste wedstrijden op L2-niveau gelopen en zijn eerste prijzen behaald! Hij is superfijn te rijden, heel erg constant in zijn verrichtingen en heeft altijd goede zin!

Now I am here

Now I am here is het laatste fokproduct van Whoopy. Now I am here is van de hengst Jerveaux en Whoopy is een Wolkenstein II. Now i am here is niet de grootste, maar maakt zich wel mooi groot onder het zadel. Hij heeft een heel mooi klein koppie met een dito uitstraling. Now I am here  heeft drie goede gangen en is reeds enkele keren mee geweest op concours met Kim in de klasse B en binnenkort zal Marcelle met hem in de dressuurring gaan shinen!

Fürst Gustaw

Fancy Gustav is een super knappe ruin met een hele mooie afstamming! Fancy is een Fürstenball x Rohdiamant uit een sterke moederlijn. Fancy heeft dan nog niet veel werk gehad, hij laat wel veel werklust en gummi zien. We gaan deze megaknappe ruin dan ook opleiden om hem gelijk op hoger niveau te starten.

Hakuna Matata

Hakuna Matata is een hele vriendelijke ruin. Hij is braaf in omgang en onder het zadel en wil altijd graag voor je werken. Wel is hij iets sensibel onder het zadel. Hakuna is de laatste tijd erg gegroeid, we trainen hem op een rustig tempo door zodat hij zichzelf goed kan ontwikkelen. Hakuna houdt erg veel van aandacht en knuffelen en is erg veel op mensen gericht. Hakuna komt uit een zeer goede sport stam. We hebben zowel de moeder als Hakuna zelf gefokt. Marcelle heeft met de moeder Utopia Zzlicht dressuur gereden. Onlangs is deze Utopia elite verklaard. Hakuna Matata ontwikkelt zich dusdanig goed dat hij binnenkort Nationaal uitgebracht zal gaan worden. Marcelle heeft erg veel zin in deze overstap!

 

Ivy van Wittenstein P

Ivy van Wittenstein P komt uit de bekende van Wittenstein-lijn, zoals haar naam al doet vermoeden! Ivy is een heel grote mooie merrie met veel uitstraling. Daarnaast is het een enorme lieverd op stal. Onder het zadel zal ze altijd haar beste beentje voorzetten en doet ze enorm haar best. Marcelle heeft met Ivy inmiddels al de eerste klinkende resultaten op Prix Saint Georges-niveau behaald, maar het einde is zeker nog niet in zicht, want Ivy laat ook echt aanleg zien voor de oefeningen op het hoogste niveau!

Jamalia

Jamalia is dan wel niet de grootste op stal, ze kan wel het meest apart lopen! Ze heeft drie zeer goede gangen. In de galop brengt ze haar achterbeen erg ver onder en heeft ze erg veel talent om te sluiten. In de draf kun je haar normaal laten draven, maar je kunt haar ook zeer spectaculair laten lopen en voor passage draait ze haar hoeven niet om.
Jamalia loopt momenteel verdienstelijk op Prix Saint Georges- niveau, maar ze wordt voorbereid op een start op Inter II-niveau!

 

Maserati

Maserati is een mega knappe zwarte ruin van Ferdeaux x Jazz. Maserati heeft echt de looks, maar hij kan dan ook echt extra lopen onder het zadel. Inmiddels is Marcelle een paar keer met Maserati op concours geweest met hem en hij komt nooit zonder prijs thuis!