Wisselende omstandigheden in Rijssen!

Marcelle is meerdere dagen afgereisd naar Rijssen met haar paarden. Op donderdag zijn Farley van Wittenstein en Hennessy mee geweest voor de klasse Z2 en ZZlicht. Farley mocht als eerste aantreden voor zijn debuut in de klasse ZZlicht. Beide proeven verliepen erg fijn, maar de tweede proef moest in de stromende regen verreden worden. Farly liep ondanks de stromende regen dapper door en behaalde maar liefst 224,5 en 234,5 punten. Deze punten waren goed voor de 1e en 3e plaats! Wat een fijn paard is het ook en wat doet hij zijn best!
Marcelle besloot echter niet met Hennessy aan start te komen, ze was helemaal doorweekt.
De volgende dag zijn First lady en Kijk mij Eens mee geweest voor een rondje M1.
Beide paarden liepen fijne proeven met hier en daar een foutje. De scores (204,5, 204, 191 en 188,5) waren goed voor twee 4e prijzen en twee 6e plaatsen. De paarden hebben weer veel geleerd, want er was veel te zien in Rijssen en het waaide ook nog behoorlijk!
Op zaterdag is Marcelle nog een derde keer naar Rijssen geweest en nu mochten Kolumbus en Capriole’s Kadootje mee.
Voor Kolumbus was dit zijn debuutwedstrijd en wat was hij braaf! De jury was erg weg van zijn voorkomen en ziet een veelbelovende toekomst voor hem. Altijd weer leuk om te horen! De scores waren 188 en 194 punten. Dus een fijn debuut voor Kolumbus!
Kadootje liet zich erg goed zien, alleen heeft hij soms nog wat moeite met zijn lijf. Desondanks liet hij al spectaculaire onderdelen zien! Met 195 en 198,5 punten was er een 4e prijs voor hem!

Tevreden keerde Marcelle weer huiswaarts!

Reacties zijn gesloten.