Zilveren Ster

Normaalgesproken is de Zilveren Ster een grote driedaagse wedstrijd, maar nu door de Coronaperikelen was de wedstrijd een stukje kleiner. Er kon echter nog wel drie dagen in alle klasses gestart worden.
Marcelle heeft er voor gekozen om de vrijdag en de zaterdag aan de start te komen.
Op vrijdag zijn Capriole’s Krione, Jamalia en Kijk mij Eens mee geweest. Kijk mij Eens mocht het spits afbijten en deed dat niet zonder succes: Tweemaal een 1e plaats in de M1! Met 197 en 199 punten werden er ook mooie scores gerealiseerd.
Daarna mocht Jamalia aan de bak en de eerste proef was goed voor een 5e plaats met een nette winstpunt in de klasse Z1, de tweede proef heeft Marcelle moeten afgroeten wegens kramp in haar been.
Ze heeft echter Krione nog wel kunnen starten in de klasse L2. De eerste proef werd gewonnen met een score van 200 punten!
Op zaterdag zijn Capriole’s Krione, Mia Amora Nieuwmoed en Farley van Wittenstein meegeweest. Mia Amora zette gelijk twee dijken van proeven neer en werd daarmee 1e en 2e in de L2 met scores van 209,5 en 206 punten!
Krione liep ook twee fijne proeven in de klasse L2 en werd twee keer 3e achter zijn stagenootje met 199 en 202 punten.
Farley van Wittenstein liep fijn constant in de klasse Z2 en een 2e en 3e prijs werd zijn aandeel op de uiterst succesvolle dag! Hij behaalde mooie scores van 220,5 en 223 punten.

Reacties zijn gesloten.