Fijne wedstrijden gereden!

Marcelle is met een aantal paarden weer op wedstrijd geweest! Op donderdag mocht Gaya mee naar Geesteren in Overijssel voor een rondje in de klasse ZZlicht. Gaya wordt steeds fijner te rijden in de ring en gaat steeds meer van de grond lopen! Marcelle was dus over het trainingstechnische gedeelte erg tevreden over Gaya, proeftechnisch kan er nog wel het een en ander aan gesleuteld worden, dus Marcelle gaat daar nu mee aan de gang!
Voor nu twee keer een 2e plaats met 223,5 en 221 punten!
Op zaterdag zijn Isamiek D en Kir Royal mee geweest op concours naar Vragender. Ondanks dat het erg warm was liepen de paarden nog fijn eraan! Isamiek D liep twee fijne proeven met scores van 189 en 195 punten en een 4e en 5e plaats. Kir Royal wilde de eerste proef nog niet helemaal mooi meewerken, maar revancheerde zich in de tweede proef met 190 punten en een 4e plaats!
Op zondag zijn Una Havidoff en Grand Cru van ’t Hage meegeweest. Beide paarden liepen in de klasse Z1. Marcelle was erg blij met de vooruitgang van beide paarden en gaat weer lekker verder met ze aan het rijden!

Reacties zijn gesloten.