Finale plaats voor Kijk mij Eens!

Kijk mij Eens doet zijn naam wel eer aan op de wedstrijden want de juryleden mogen hem graag zien!
Nu liep Kijk mij Eens weer naar een 1e en 2e plaats in de L2 met maar liefst 210 en 203,5 punten!
Deze wedstrijd was wel een eindje rijden, want het was in Nijkerkerveen, maar het was wel erg prettig rijden hier met een goede organisatie en mooie aangeklede banen die voorzien zijn van een goede bodem!
Marcelle plaatste zich met Kijk mij Eens voor de finale, maar ze heeft besloten deze niet te rijden met Kijk mij Eens aangezien hij nog maar vier jaar is. Kijk mij Eens mag dan ook even van een welverdiende vakantie genieten.
Krione was ook mee om ervaring op te doen en die heeft hij ook zeker opgedaan! Marcelle heeft besloten de proeven met hem te gebruiken als oefenrondjes en dat heeft Krione dan ook heel erg goed opgepakt!

Reacties zijn gesloten.